Over de workshops:

Ontzettend gaaf dat jullie de eerste stap durven te zetten in de wereld van het programmeren. In de workshops gaan we samen met de kinderen een game maken. Er zijn natuurlijk verschillende niveaus bij het bouwen van een game. Afhankelijk van de vraag van de school of BSO kunnen wij het niveau en daarmee de duur van de workshops aanpassen. Omdat we de kinderen echt iets willen leren in de workshops is de minamale afname 4 blokken van een uur. Hoe die blokken verdeeld worden is afhankelijk van de vraag. De blokken zouden over zowel 2 als 4 dagen verdeeld kunnen worden.

Vinden jullie het als organisatie belangrijk dat de kinderen goed voorbereid zijn voor hun toekomst? Dan zijn dit vaardigheden die ze niet kunnen missen. De digitalisering gaat steeds sneller. In steeds grotere getalen hebben we programmeurs nodig.

Heeft u interesse in de workshops? Neem dan contact met ons op!

U kunt mailen naar: info@codeerschool.nl
Of bellen naar: 06 53 72 73 99