Openstaande vacatures

Wil jij je inzetten om leerlingen in het PO digitaal vaardiger te maken? Heb jij wel eens voor de klas gestaan, studeer je nu onderwijsassistent, ben je creatief invaldocent of ben je gewoon nieuwsgierig en wil je graag meer weten over werken bij Dé Codeerschool? Laat je gegevens achter en wij nemen uiterlijk de volgende werkdag contact met je op

Het doel van Dé Codeerschool is alle leerlingen in het PO te voorzien van de meest essentiële basiskennis van de 21e eeuw, namelijk digitale vaardigheden. Dit doen wij onder andere door het inzetten van vakleerkrachten, schrijven van beleid en helpen bij de implementatie van het vakdomein digitale geletterdheid. Als Vakleerkracht digitale geletterdheid geef jij lessen die aansluiten bij dit domein. Denk aan lessen; mediawijsheid; (hoe verdient Youtube geld), informatievaardigheden; (hoe kan ik slim zoeken op google) Computational Thinking; (Maak het spel flappy bird na in Scratch) en ICT-Basisvaardigheden; (Hoe zet ik de computer netjes uit).

Vacatures op

Koog aan de Zaan
Dé Codeerschool is in de regio Koog aan de Zaan op zoek naar een ambitieuze en leergierige vakleerkracht die per 9 januari 2023 digitale geletterdheid lessen kan geven aan groep 5 t/m 8. Lijkt het je leuk om echt waarde te leveren aan leerlingen op een school bij jou in de buurt? Dan zoeken wij jou!

Koog aan de Zaan

Haarlem
Op een leuke basisschool in Haarlem zijn we op zoek naar een vakleerkracht die één dag per week beschikbaar is om lessen digitale geletterdheid te geven aan leerlingen van de groepen 4 t/m 7. Lijkt het je leuk om echt waarde te leveren aan leerlingen op een school bij jou in de buurt? Dan zoeken wij jou!

Haarlem